Wil je graag stoppen met roken

De acupuncturist is uw bondgenoot om voortaan rookvrij door het leven te gaan. Maar u moet het natuurlijk wel zelf doen.
Negen van de tien rokers willen er liever vandaag nog mee ophouden. Maar waarom is het toch zo moeilijk om er definitief mee te stoppen? Door een combinatie van lichamelijke verslaving aan nicotine en de geestelijke afhankelijkheid. Met name de ontwenningsverschijnselen zijn berucht. Ruim de helft van het aantal mensen die stoppen met roken heeft er flink last van. Toch lukt het ruim 100.000 mensen per jaar om te stoppen. Hoort u daar straks ook bij?

Dit zeggen onze klanten over ons!

Ontwenningsverschijnselen aanpakken

Die ontwenningsverschijnselen treden op als de nicotinebehoefte niet meer wordt aangevuld. Het is een onbehaaglijk gevoel dat steeds sterker lijkt te worden. Het kan leiden tot slapeloosheid, irritaties, gevoelens van onrust, eet- en snoepaanvallen et cetera. Uiteindelijk zal het lichaam aan de nieuwe situatie wennen, maar dat duurt een tijdje. Vooral de eerste drie weken zijn voor veel mensen erg moeilijk. Acupunctuur is bij uitstek geschikt is om die vervelende ontwenningsverschijnselen te verminderen, waardoor volhouden gemakkelijker wordt.

Kan acupunctuur mij echt helpen bij het stoppen met roken?

Acupunctuur helpt de behoefte aan nicotine te verminderen. Daarnaast is een goed inzicht in de verslaving om er definitief mee op te houden net zo belangrijk. De meest succesvolle methode om met roken te stoppen blijkt de methode te zijn die zowel de lichamelijke als de geestelijke afhankelijkheid doorbreekt. De acupuncturist zal dus aan beide aspecten aandacht besteden en u tips geven hoe u om kunt gaan met een leven zonder nicotine. Een behandeling met acupunctuur kan de longenergie en zelfs de wilskracht versterken. Natuurlijk vereist ook bij deze methode een mate van discipline. Als dat lukt keert de vitaliteit meestal snel terug en u voelt zich energieker dan ooit. Zo wordt volhouden steeds gemakkelijker! Gemiddeld zijn drie behandelingen binnen een periode van twee weken afdoende om met roken te stoppen.

Het loont om te stoppen, ook voor ouderen!
Twijfelt u nog?! Als u deze afbeelding bekijkt, kunt u zien hoe uw longen er na een aantal jaren als niet-roker er weer uit kunnen gaan zien. Het loont dus, ook voor ouderen.