Tijdens het eerste consult vinden inschrijving, een gesprek en onderzoek plaats. De diagnose wordt gesteld en er komt een behandelplan. Voor dit eerste consult  brengen wij geen kosten in rekening. Daarna wordt er per behandeling afgerekend.

Prijzen acupunctuur 2024

Hieronder vindt u onze actuele prijzen. Wilt u meer weten over een behandeling kijk dan op de behandelpagina. U kunt ons natuurlijk altijd bellen als u vragen heeft of een afspraak wilt maken voor een 1e gratis consult. We staan u graag persoonlijk te woord.

Het eerste consult is kosteloos

Tijdens het eerste consult vinden inschrijving, een gesprek en onderzoek plaats. De diagnose wordt gesteld en er komt een behandelplan. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening. Daarna wordt er per behandeling afgerekend.

Avicenna acupunctuur Amsterdam is erkend lid van de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde (Zhong)

Acupunctuur en vergoeding vanuit uw zorgverzekering

Acupunctuur wordt vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. Het is afhankelijk van de voorwaarden van uw polis.

Een afspraak annuleren

Als u een gemaakte afspraak niet kunt nakomen verwachten wij dat u ons dit tenminste 24 uur van tevoren laat weten.

U kunt uw annulering zowel door de week als in de weekenden inspreken op ons antwoordapparaat. De automatische tijdsmelding bij de ingesproken boodschap geldt als tijdstip van annuleren.

Bij niet tijdig afmelden zijn wij genoodzaakt u € 45,- in rekening te brengen.

Let op!!! Verzekeringen vergoeden de kosten van niet tijdig afgezegde afspraken niet.

Betalingsvoorwaarden:

U ontvangt een betaallink via een app. Deze link betekent dat u kan direct betalen. Dit is geen factuur. De betaling moet op dezelfde dag dat u deze link ontvangt, plaatsvinden anders kunnen er kosten voor te laat betaling in rekening worden gebracht.