Avicenna Acupunctuurpraktijk is 10 jaar geleden opgericht door Fara en heeft inmiddels twee praktijken. In Almere en in Amsterdam.

Fara is van origine een Iraanse en was erg jong toen haar familie naar Canada emigreerde. Daar studeerde ze Gezondheidswetenschappen. Gedurende haar studie en werktijd aan de universiteit raakte ze geïnspireerd door traditionele Chinese geneeskunde en medicijnen. Ze besloot om zich, met veel enthousiasme en overtuiging, verder te bekwamen in de Traditionele Chinese Medicijnen (TCM).

Nadat ze was afgestudeerd op Chinese medicijnen en Acupunctuur, heeft ze zich gespecialiseerd in de Kruidengeneeskunde. Momenteel is ze doctoraat kandidaat in traditionele Chinese geneeskunde. Sinds 10 jaar heeft ze een praktijk in acupunctuur en Chinese kruidentherapie. Gedurende deze periode heeft ze succesvol patiënten behandeld met diverse fysieke en geestelijke gezondheidsproblemen.

Fara - Acupuncturist

Wat is acupunctuur?

Acupunctuur is een eeuwenoude en veilige behandelmethode die effectief is voor vele aandoeningen. Het heeft zijn waarde bewezen bij verschillende soorten klachten. Vaak kunnen klachten die moeilijk te behandelen zijn binnen de westerse geneeskunde, worden verholpen door het plaatsen van enkele kleine naalden.

Acupunctuur is een alternatieve behandelwijze die een uitstekende aanvulling kan zijn op de reguliere geneeskunde. Neem gerust contact op voor overleg of om te bespreken of acupunctuur in uw situatie kan helpen. U kunt ons bellen of mailen voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Maak kennis met Fara

Mijn naam is Fara en ben eigenaresse van Avicenna Acupunctuurpraktijk. Ik ben van origine een Iraanse en was erg jong toen mijn familie naar Canada emigreerde. Dat ging niet zonder obstakels, maar mede daardoor kreeg ik kans om mijzelf te ontwikkelen en beter om te gaan met tegenslagen in het leven.

Nadat ik mijn Canadese diploma had behaald, werd ik toegelaten tot Queens universiteit, waar ik Gezondheidswetenschappen studeerde. Gedurende mijn studie en werktijd aan de universiteit raakte ik geïnspireerd door traditionele Chinese geneeskunde en medicijnen. Ik besloot om me, met veel enthousiasme en overtuiging, verder te bekwamen in de Traditionele Chinese Medicijnen (TCM).

Fara - Acupuncturist

Ik ben afgestudeerd op Chinese medicijnen en Acupunctuur, daarna heb ik me gespecialiseerd in de Kruidengeneeskunde. Ik ben momenteel een doctoraat kandidaat in traditionele Chinese geneeskunde. Sinds 10 jaar heb ik een praktijk in acupunctuur en Chinese kruidentherapie. Gedurende deze periode heb ik van veel patiënten en individuen hun succesverhalen van dichtbij mogen meemaken. Al deze positieve ervaringen zou ik graag met u willen delen, zodat u uw voordeel kunt halen uit alternatieve behandelingen zoals acupunctuur.

Mijn hoogste doel is om mijn hart en ziel in mijn werk te stoppen en acupunctuur zichzelf te laten openbaren door succesvolle resultaten te boeken met mijn patiënten.

Ik wil deze pagina graag eindigen met een citaat van Elisabeth Kobler-Ross die naar mijn mening het meest bekend is met pijn, volharding en overlevingskracht.

De mooiste mensen die we kennen zijn zij die verslagenheid, lijden, worsteling en verlies hebben gekend en hun weg hebben teruggevonden uit de diepte. Deze personen hebben een dankbaarheid, een gevoeligheid en een inzicht in het leven dat hun vervult met medeleven, tederheid en liefhebbende bezorgdheid.

Read my biography in English

Bel voor vragen of een afspraak

Bel als u vragen heeft over acupunctuur of Chinese Kruidentherapie, of een afspraak wilt maken. Ik sta u graag persoonlijk te woord.


Stuur Fara een bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *